کوچکترین سایز روشویی کابینتی چقدر است؟

روشویی کابینتی مینی: انتخابی هوشمندانه برای فضاهای کوچک

امروزه فضاهای کوچک به نسبت گذشته بیشتر مورد استقبال قرار می‌گیرند. به همین دلیل متراژ مکان‌ها کوچک‌تر از گذشته در نظر گرفته می‌شود. فضاهای کوچک باید به گونه‌ای طراحی شوند که پاسخگوی همه‌ی نیازهای افراد باشند. در واقع باید از تمام فضا به بهترین شکل استفاده کرد.  به همن دلیل کوچکترین سایز روشویی کابینتی به شدت مورد توجه قرار گرفته است. با توجه به نیاز گسترده افراد به روشو‌یی‌های کوچک، نمونه‌های مختلفی از روشویی از جمله، روشویی‌های کابینت‌دار، دیواری و توکار به بازار عرضه شد. این محصولات به شما این امکان را می‌دهند که فضاهای کوچک حمام، سرویس بهداشتی و آشپزخانه‌ را به بهترین شکل طراحی کنید. ما در این مقاله به کوچکترین سایز روشویی می‌پردازیم و انواع روشویی‌ها و کاربرد آنها را بررسی می‌کنیم.

کوچکترین سایز روشویی کابینتی

 کوچکترین سایز روشویی کابینتی، مفید، زیبا، کاربردی!

ابعاد یکی از عوامل مهم در زمان خرید روشویی برای سرویس بهداشتی می‌باشد. امروزه انواع مختلفی از روشویی‌ها با ابعاد و برند‌ها مختلف وجود دارد که با توجه به نیازتان باید بهترین گزینه را انتخاب کنید. روشویی باید مطابق با سایز سرویس بهداشتی باشد. اگر سرویس بهداشتی بزرگ باشد از هر نوع روشویی می‌توان استفاده کرد، ولی زمانی‌که سرویس بهداشتی دارای ابعاد کوچکی است باید از کوچکترین سایز روشویی استفاده کنید.

کوچکترین روشویی در بازار امروز حدود 40 سانتی‌متر عرض و 45 سانتی‌متر طول دارد که برای سرویس‌های بهداشتی کوچک و کم‌جا بهترین گزینه است. البته امروزه روشویی‌های کوچک با سایزهای مختلفی در بازار وجود دارند. برای مثال روشویی‌هایی با عرض 40 و عمق 28 و نوعد یگر از روشویی کوچک با عرض 46 و عمق 31 در بازار موجود می‌باشد.

از این روشویی‌ها برای محیط‌های مسکونی و تجاری و ادارات استفاده می‌شوند.محصولات روشویی کوچک زیبایی خاصی دارد که امروزه بسیار مورد استقبال قرار گرفته و در رده محبوب‌ترین‌ها قرار گرفته‌اند.

از مزایا و معایب کوچکترین سایز روشویی چه می­ دانیم!

مزایای استفاده از روشویی کوچک عبارت است از:

  • اشغال کمترین جا و صرفه‌جویی در فضا:  مهم‌ترین ویژگی روشویی‌های کوچک اشغال فضا می‌باشد. با استفاده از این روشویی‌ها می‌توانید از فضای سرویس بهداشتی بهتر استفاده کنید.
  • تمیز کردن آسان و راحت: ابعاد کوچک به شما این امکان را می‌دهد تا براحتی بتوانید آن را تمیز کنید.
  • قیمت مناسب: این روشویی‌ها در مقایسه با روشویی‌های بزرگ مقرون به صرفه هستند. با استفاده از این مدل در هزینه دکوراسیون منزل صرفه جویی می‌شود. حتی در سرویس بهداشتی‌های بزرگ هم می‌توانید از این روشویی‌ها استفاده کنید. به این شکل هم در هزینه صرفه جویی کرده‌اید و هم از فضای بهتر می‌توانید استفاده کنید.
  • معایب روشویی‌های کوچک عبارتند از:
  • فضای کم برای قرار دادن وسایل: اگر از آن دسته از افرادی هستید که لوازم و وسایل زیادی در سرویس بهداشتی قرار می‌دهید، این نوع روشویی برای شما کاربردی نمی‌باشد.
  • استفاده دشوار: از آنجایی که این روشویی‌های دارای ارتفاع کوچکی هستند، برای افرادی که قد بلندی دارند گزینه‌ی مناسبی نیستند.

ابعاد استاندارد روشویی کابینتی

روشویی که انتخاب می‌کنید باید متناسب با با ابعاد سرویس بهداشتی و نیازتان انتخاب شود. بهتر است قبل از خرید روشویی، از مشاوره کارشناسان کالاشهر استفاده کنید. کارشناسان ما به شما کمک می‌کنند تا بتوانید کاربردی‌ترین گزینه را انتخاب کنید.

ابعاد استاندارد روشویی کابینتی به طور کلی به دو نوع زیر تقسیم می شود.

  • ابعاد استاندارد روشویی کابینتی آشپزخانه

عمق: حدود 50 تا 60 سانتیمتر

طول: حدود 80 تا 90 سانتیمتر

ارتفاع: حدود 85 تا 90 سانتیمتر

  • ابعاد استاندارد روشویی کابینتی دستشویی

عمق: حدود 45 تا 50 سانتیمتر

طول: حدود 60 تا 70 سانتیمتر

ارتفاع: حدود 85 تا 90 سانتیمتر

این ابعاد، ابعاد استاندارد کابینت‌های دسشویی و آشپزخانه است. البته با توجه به نیاز می‌توان ابعاد مختلفی را تهیه کنید. برای مثال، می‌توان از کابینت‌های با ارتفادع بیشتر استفاده کرد.

کوچکترین سایز روشویی کابینتی

اندازه استاندارد روشویی کابینتی آشپزخانه

در انتخاب اندازه روشویی کابینتی، عوامل مختلفی وجود دارد که باید به آنها توجه داشته باشید. برای داشتن یک فضای بهداشتی پاک، در کنار اندازه و ویژگی‌های فنی باید به نکات دیگری هم بپردازید. برای مثال سبک دکوراسیون یکی از موارد مهم در انتخاب روشویی می‌تواند باشد. اگر میخواهید فضایی آرام داشته باشید، استفاده از رنگ‌های خنثی بسیار مناسب است. نورپردازی یکی دیگر از عواملی است که می‌تواند تاثیرگذار باشد. چراغ‌های روکشی، و توکار می‌تواند زیبایی خاصی به روشویی شما بدهد. جنس کابینت هم جز مواردی‌ است که باید به آن توجه داشته باشید. زیرا ضدعفونی کردن سرویس بهداشتی بسیار مهم بوده و از بروز بیماری‌های جلوگیری می‌کند. بنابراین باید از جنسی استفاده شود که به راحتی قابل شستشو و ضدعفونی کردن باشد. بهترین جنس برای کابینت آشپزخانه، چوب MDF با روکش PVC یا لمینت است.

ابعاد کابینت روشویی آشپزخانه

ابعاد کابینت روشویی باید به گونه‌ای طراحی شود که برای فضای آشپرخانه مناسب باشد. کوچکترین سایز روشویی کابینتی برای فضاهای کوچک طراحی شده‌اند. در انتخاب کابینت روشویی برای آشپزخانه باید به مواردی توجه داشته باشید. که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.

  • عمق

در بهترین حالت باید بین 50 تا 60 سانتی‌متر باشد. این عمق یک سایز استاندارد بوده که ظرفیت کافی برای وسایل آشپزخانه را دارد.

  • عرض

50 تا 80 سانتی‌کتر متداول‌ترین سایز برای عرض کابینت‌های روشویی می‌باشد. البته این مورد به عواملی چون، تعداد افراد خانواده، میزان فضای آشپزخانه، و ظروف و وسایل آشپزخانه هم بستگی دارد.

  • ارتفاع

ارتفاع استاندارد بین 80 تا 90 سانتی‌متر است که این ارتفاع از نشتی آب جلوگیری می‌کند.

  • عمق بالشتک

در کابینت روشویی یک بالشتک وجود دارد که حداقل باید 5 تا 10 سانتی‌متر عمق داشته باشد و بتواند آب را به خوبی جمع‌آوری کرده و مانع از نشتی شود.

  • فاصله از زمین

از دیگر موارد ضروری در کابینت روشویی فاصله‌ی آن از زمین است. کمترین میزان فاصله تا زمین باید 10 تا 15 سانتی‌متر باشد. این فاصله به شما این امکان را می‌دهد تا براحتی بتوانید زیر کابینت را تمیز کنید.

کوچکترین سایز روشویی کابینتی

اندازه استاندارد روشویی کابینتی دستشویی

همانطورکه می‌دانید برای انتخاب هر وسیله‌ای که برای یک محیط اداری یا مسکونی باید به ابعاد آن دقت داشته باشید. در انتخاب روشویی کابینتی هم  باید به ابعاد سرویس بهداشتی توجه کنید. روشویی‌ها با ابعاد استانداردی طراحی و تولید می‌شوند. که عبارت است از :

  • طول روشویی کابینتی ۴۰ تا ۶۰ سانتی‌متر
    • عرض روشویی کابینتی ۴۰ تا ۵۵ سانتی‌متر
    • ارتفاع روشویی کابینتی ۸۰ سانتی‌متر

برای مشاهده روشویی کالاشهر با قابلیت سفارشی سازی کلیک کنید.

انواع روشویی کابینتی آشپزخانه

یکی از وسایل مهم در آشپزخانه، روشویی کابینت‌دار می‌باشد که به اشکال مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. با توجه به ابعاد آشپزخانه باید به گونه‌ای روشویی کابینتی را انتخاب کنید که پاسخگوی نیاز شما باشد.

ابعاد روشویی کابینتی کوچک

کوچکترین سایز روشویی کابینتی معمولا برای مکان‌های محدودی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این روشویی طول 45 تا 60 سانتی‌متر دارد و عرض آن حدودا 40 تا 50 سانتی‌متر می‌باشدو همچنین عمق این روشویی‌ها به 20 تا 30 سانتی‌متر می‌رسد.  این ابعاد برای فضاهای کوچک بسیار کاربردی می‌باشد. در کنار ابعاد روشویی، باید ابعا داخلی آن هم مورد بررسی قرار بگیرد. ابعاد داخلی عبارتند از عمق و ارتفاع حوضچه، ارتفاع شیرآلات و محل قرارگیری لوله کشی می‌باشد.  در این نوع عمق حوضچه حداقل 15 تا 20 سانتی متر بوده که باعث می‌شود به راحتی بتوانند زیر کابینت را تمیز کنند. ارتفاع حوضچه هم حداقل 10 تا 15 سانتی‌متر است که مانع از نگهداری آب روی کابینت می‌شود. شیرآلات هم باید به گونه‌ای جاگذاری شوند که به راحتی بتوان از آنها استفاده کرد.

ابعاد روشویی کابینتی دیواری

در آشپزخانه‌های کوچک از روشویی کابینتی دیواری بیشتر استفاده ی‌شود. ابعاد این نوع روشویی هم بسته سایز نوع و سایز متفاوت است. به طور میانگین عرض روشویی بین 50 تا 80 سانتی متر بوده و عمق آن معمولا حدود 40 تا 60 سانتی-متر است. ارتفاع یکی از موارد مهم بوده که از جاری شدن آب له داخل کابینت جلوگیری می‌کند که معمولا بین 15 تا 20 سانتی‌متر است. فاصله‌ی بین این نوع کابینت هم باید 80 تا 85 سانتی‌متر یاشد تا فضای کافی برای استفاده وجود داشته باشد.

انواع روشویی کابینتی دستشویی

ابعاد روشویی کابینتی کوچک

در اپارتمان‌هایی که متراژ کم دارند معمولا فضای کمتری به آشپزخانه، حمام و سرویس بهداشتی اختصاص داده می‌شود. البته در بعضی از خانه‌های بزرگ هم به درخواست کارفرما فضای حمام و دستشویی کوگک است به همین دلیل روشویی‌های کابینتی کاربردی می‌شوند زیرا این روشویی‌ها فضای کمتری اشغال می‌کنند کوچکترین سایز روشویی کابینتی حدودا 46 سانتی‌متر طول و 31 سانتی‌متر عمق دارد. همچنین ارتفاع آن به 80 سانتی‌متر می‌رسد. البته لازم به ذکر است که ابعاد دقیق روشویی به ابعاد سرویس بهداشتی فاصله تا درب سرویس و عوامل اینچنینی بستگس دارد و نمی‌توان ابعاد دقیقی در نظر گرفت.

 برای اینکه انتخاب درست داشته باشید می‌توانید از مشاوره کارشناسان کالاشهر استفاده کنید. کارشناسان ما به شما کمک می‌کنند تا بتوانید کاربردی‌ترین گزینه را انتخاب کنید.

کوچکترین سایز روشویی کابینتی

 

مدل‌های مختلف کوچکترین سایز روشویی کابینتی برای دستشویی

روشویی­‌های کوچک انواع مختلفی دارند که در ادامه توضیح خواهیم داد. یکی از مواردی که روشویی‌ها از هم متمایز می‌کند جنس ان‌ها می‌باشد. در اینجا انواع روشویی با جنس‌های محتلف را بررسی می‌کنیم.

روشویی‌های کابینتی و روکابینتی

برای استفاده از اینو نوع روشویی، یک کابینت مخصوصی وجود دارد که روشویی در داخل آن قرار می‌گیر و باعث می‌شود کمترین فضا اشغال شود.

روشویی‌های پایه‌دار

کوچکترین سایز روشویی دستشویی، از نوع پایه‌دار می‌باشد که فضای کمی را اشغال می‌کند و از دید کاربران بسیار جذاب به نظر می‌رسد.

روشویی‌های چینی بهداشتی از جمله متداول‌ترین جنس روشویی می‌باشد که از قدیم تا به الان مورد استفاده قرارگرفته است. ولی امروزه روشویی‌‌ها فقط چینی نبوده و از جنس سرامیک، شیشه و غیره می‌باشند.

 

کوچکترین سایز روشویی کابینتی

روشویی سرامیکی

این جنس در برابر آب و رطوبت مقاوم بوده و از لحاظ قیمت مقرون به صرفه می‌باشد. روشویی‌های کوچک سرامیکی در رنگ‌های مختلف طراحی و تولید می‌شوند که از محبوبیت خوبی دارند.

روشویی از جنس شیشه

روشویی‌های شیشه‌ای ظراهری مدرن داشته و جلوه‌ی خاصی به سرویس بهداشتی می‌دهند. این نوع از روشویی‌ها ضد آب بوده و آسیب‌پذیر می‌باشند. بنابراین نگهداری این نوع به نسبت سخت‌تر می‌باشد.

روشویی سنگی

سنگ ظرهر و جلوه‌ای لوکس و مجلل دارد. وقتی از روشویی سنگی استفاده می‌کنید زیبایی خیره‌کننده در سرویس بهداشتی مشاهده خواهید کرد. برخلاف روشویی‌های شیشه‌ای، این نوع بادوام و مقاوم است. ولی از لحاظ هزینه مقرون به صرفه نمی‌باشد.

کوچکترین سایز روشویی کابینتی

روشویی پلاستیکی

این نوع سبک و ارزان بوده ولی در عین حال از مقاومت خوبی برخوردار است. همچنین ضدآب می‌باشد. روشویی پلاستیکی ظاهر ساده-ای دارند. اگر به دنبال زیابیی هستید، روشویی پلاستیکی گزینه‌ی مناسبی نیست. اغلب در سرویس‌های بهداشتی عمومی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کوچکترین سایز روشویی کابینتی

نکات کلیدی برای انتخاب کوچک‌ترین سایز روشویی

در انتخاب روشویی به ویژه روشویی‌های کوچک به نکات زیر توجه داشته باشید:

  • ابعاد سرویس بهداشتی: ابتدا ابعاد سرویس بهداشتی خود را به خوبی اندازه بگیرید تا بتوانید روشویی مناسب برای ابعاد سرویس‌تان انتخاب کنید. در ارتباط با کوچکترین سایز روشویی کوچکترین درصد خطا، باعث می‌شود انتخاب مناسبی نداشته باشید و نصاب نتواند به درستی روشویی را نصب کند.
  • میزان فضای مورد نیاز برای قرار دادن وسایل: در انتخاب روشویی مناسب، باید به وسایلی که قرار است داخل آن قرار بگیرد توجه داشته باشید. تا بتوانید یک روشویی کابردی انتخاب کنید.
  • قد افراد:، یکی دیگر از مواردی که باید توجه داشته باشید قد افراد است، بهتر است زمان انتخاب کوچکترین سایز روشویی کابینتی به آن توجه داشته باشید.

سخن پایانی

کوچک ترین سایز روشویی یک انتخابی گزینه‌ی مناسب برای محیط‌های کوچک و آپارتمان­‌هایی با متراژ کم است. از نظر قیمت این محوصلات مقرون به صرفه تر بوده و برای افرادی که بودجه‌ی کمی دارند بسیار کاربردی می‌باشد. با توجه به استقبال زیاد، انواع مختلفی از روشویی‌های کوچک طراحی و تولید شده‌اند که از لحاظ جنس و ظاهر متفاوت هستند و به شما این حق انتخاب را می‌دهد تا بتوانید بهترین گزینه را خریداری کنید. برای اینکه انتخاب درست داشته باشید می‌توانید از مشاوره کارشناسان کالاشهر استفاده کنید. کارشناسان ما به شما کمک می‌کنند تا بتوانید کاربردی‌ترین گزینه را انتخاب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + بیست =